unnamedIn de autobranche staan Rolls Royce en Bentley aan de absolute top. Quanta Plus System en Picosure zijn de absolute top onder de tattoo lasers. Het zijn 2 concurrenten van absolute wereldklasse. Maar wat is, voor jou als klant, het verschil in prijs en resultaat? Fabrikanten en klinieken gebruiken vaak technische begrippen die jij niet begrijpt. Kort samengevat komt het hier op neer:

 • Picosure claimt dat je 2x sneller van je tattoo af bent.
 • Picosure claimt dat je de helft van het aantal behandelingen nodig hebt t.o.v Quanta System.
 • De prijs per behandeling kost wel 3 keer zoveel.

Verschil in Laser Systemen

Quanta Plus System (Ons laserapparaat)

Zwarte tattoo van 80 cm2
€80 per behandeling
aantal behandelingen 8x
totaal € 640 maximaal
totale duur 1 jaar en 4 maanden

Picosure

Zwarte tattoo van 80 cm2
€225 per behandeling
aantal behandelingen 4x
totaal € 1100 minimaal
totale duur 4 maanden ( althans dat wordt beloofd..)


Er zijn vele fabrikanten van laser apparatuur. Wereldwijd zijn er twee fabrikanten die lasers fabriceren voor ziekenhuizen. Denk aan lasers die gebruikt worden bij oog operaties, of bij het bestralen van tumoren. Met al hun know how hebben zij een tattoo laser ontwikkeld. Quanta System Laser Technology is een van die twee fabrikanten.

Goedkope “Chinese” tattoo-lasers koop je al vanaf €300, medische lasers beginnen bij €100.000. Tatoeages kun je tegenwoordig overal laseren, zelfs bij kapsalons en bij schoonheidsspecialistes met alle gevolgen van dien. Op veel websites lees je over “ Q-Switch Nd Jag Lasers”. Klinkt interessant maar hoe weet je als consument of een laser veilig is of niet? In dit filmpje van 3 minuten zal alles je duidelijk worden.

Picolaser

Je leest er veel over: met minder behandelingen sneller van je tattoo af. Marketing technisch gezien een huzaren stukje! Ook ik heb serieus overwogen om de Pico laser aan te schaffen, totdat ik overal op internet las dat er in USA een rechtszaak tegen de fabrikant liep. De laser voldoet namelijk niet aan de belofte dat je minder behandelingen nodig hebt en daardoor sneller van je tattoo af zou zijn. Dus mocht je overwegen om je te laten behandelen met een Pico laser: vraag dan eerst naar het aantal behandelingen die men denkt nodig te hebben. Vraag vervolgens naar de prijs per behandeling en maak je rekensom. Kom daarna geheel vrijblijvend bij Tattoo No More langs. Het scheelt je gegarandeerd vele honderden euro’s! Het resultaat is hetzelfde: tattoo weg zonder littekens en pigment verlies in hetzelfde tijdsbestek.

Kort samengevat:

Qua eind resultaat doen Quanta Plus System en Picosure absoluut niet voor elkaar onder. Picosure kan niet de garantie geven dat je de helft van het aantal behandelingen nodig zult hebben ten aanzien van Quanta Plus System en ze kunnen je ook niet de garantie geven dat je daardoor 2x sneller klaar zal zijn.

Ben jij bereid om bijna 3x zoveel te betalen per behandeling, zonder de garantie dat je binnen een half jaar tot maximaal 1 jaar van je tattoo af zult zijn? Tattoo No More geef wél 3 garanties met de laser van Quanta System Q-Plus:

 1. geen littekens
 2. geen pigment verlies
 3. unieke prijsgarantie!

Laat je goed informeren

 • Vraag eerst met welke laser u wordt behandeld.
 • Vraag welke garanties u krijgt.
 • Vraag naar de prijs per behandeling.
 • Vraag naar het geschatte aantal behandelingen.
 • Vraag of u ook garanties qua aantal behandelingen of prijs krijgt.

Informeer overal en kom pas daarna als laatste… vrijblijvend bij mij langs.

Hierbij plaats ik enkele links naar diverse sites met interessante informatie over de vergelijking van Quanta Plus System versus de Picosure laser:

http://www.falleninktattooremoval.com/2014/10/17/picosure-vs-quanta-q-plus-c-tattoo-removal/

http://thinkagainlaserclinic.com.au/quanta-q-plus-c-vs-picosure-an-evidence-based-approach/

https://www.linkedin.com/pulse/who-gold-standard-picosure-vs-quanta-q-plus-c-tom-miller

https://aailasertattooremoval.com/picosure-vrs-quanta-q-switch-technology-for-laser-tattoo-removal/

http://www.kissyourinkgoodbye.com/blog/quanta-vs-picosure-for-laser-tattoo-removal-reviews-ratings

Bepaal daarna zelf bij wie je een goed gevoel hebt, en niet op basis alleen maar prijs of op basis van beloftes.

Kies voor garanties.
Tot ziens bij Tattoo No More!

Andy Han - Tattoo Laser Specialist

Andy Han – Tattoo No More
Tattoo Laser Specialist