Prijzen Tattoo Verwijderen

Tattoo No More geeft je de volgende garanties

Andy Han - Tattoo Laser Specialist

Andy Han – Tattoo No More
Tattoo Laser Specialist

 • Je tattoo gaat helemaal weg

 • Zonder littekens en pigment verlies

 • Je krijgt de laagste-prijs-garantie van Nederland

PRIJSINDICATIE

Tattoo No More is gegarandeerd 50% voordeliger dan wie dan ook in Nederland die met dezelfde Quanta Q-plus C Laser werkt.
Je kan met onderstaande voorbeelden gemakkelijk zelf uitrekenen wat het verwijderen van jouw tatoeage ongeveer gaat kosten. Vervolgens kan je langskomen voor een consult of concrete prijsopgave, maar ik verzoek je met klem, om eerst de rubriek “veelgestelde vragen” te lezen. Het scheelt ons beide namelijk veel tijd. Om je een indicatie te geven wat een behandeling kost, heb ik hieronder een makkelijk overzicht gemaakt:

CONSULT

Andy Han - Tattoo Laser SpecialistIk heb de scherpste tarieven van heel Nederland. Het is daarom belangrijk om efficiënt te werken. Volg daarom a.u.b de 3 stappen!

Stap 1: Lees de rubriek “veelgestelde vragen” .

Stap 2: Bekijk de 3 filmpjes, je begrijpt dan precies hoe alles werkt.

Stap 3: Maak zelf een inschatting wat een behandeling kost met behulp van de voorbeelden.

Waarschijnlijk heb je geen vragen meer, behalve de exacte prijs en het aantal behandelingen wat je nodig hebt. Kies vervolgens of je een toch een consult wenst of dat je een “consult & eerste behandeling” wenst. In beide gevallen reken ik €25, maar deze wordt in mindering gebracht wanneer je een behandeling neemt.

TARIEVEN & PRIJS GARANTIE

PRIJS GARANTIE:
Nergens in Nederland vindt je meer duidelijkheid over de kosten om een tattoo te laten verwijderen en het aantal behandelingen dat je waarschijnlijk nodig zult hebben. Wij geven de volgende prijs garantie:

 1. Het aantal betaalde behandelingen is ook het aantal dat je maximaal gratis als service krijgt aangeboden.
  Voorbeeld: 8 behandelingen betaald is maximaal 8 behandelingen als service. Daarna delen we het verschil: een betalen daarna een gratis als service etc.
 2. Wanneer je langer dan 6 maanden niet geweest bent vervalt zonder uitzondering je prijs garantie. Dit om te voorkomen dat het voor beide partijen onnodig lang gaat duren en omdat elk jaar de tarieven kunnen worden aangepast.
  Uitzondering is wanneer je zwanger geweest bent. Je dient altijd je zwangerschap door te geven.
 3. Per 1 januari 2018 kunnen gratis behandelingen alleen geboekt worden op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
  Niet na 17.00 uur en in het weekend, vanwege het feit dat het een service betreft en de avonden en weekenden de meest populaire tijden zijn.

 

TARIEVEN:

2 cm²
4 cm²
10 cm²
15 cm²
20 cm²
25 cm²
30 cm²
40 cm²
50 cm²
60 cm²
80 cm²
100 cm²
150 cm²
200 cm²
€ 20.-
€ 30,-
€ 40,-
€ 50,-
€ 55,-
€ 60,-
€ 65,-
€ 70,-
€ 80,-
€ 85,-
€ 95,-
€ 110,-
€ 125,-
€ 155,-

Bestaande klant

 1. Ben je al klant, dan kan je een reservering maken op de reserveringspagina.

Nieuwe klant

 1. Lees allereerst de rubriek “vragen” op onze website. Hier krijg je antwoord op al je vragen. Tevens uitleg over de voorwaarden van onze prijs garantie.
 2. Voor een intake gesprek en eventueel eerste behandeling, kan je een reservering maken.