Tattoo verwijderen reserveren

Welkom bij ons boekingsysteem waarbij uzelf de afspaak kan maken en beheren. Dit is ook mogelijk via onze eigen Tattoo No More App die hier beschikbaar is gesteld voor iphone en android smart-phone toestellen.

Bestaande klant

U kunt direct uw reservering maken via onze afspraken agenda hierbeneden.
Hier kan iedereen met een eigen gebruikersaccount vervolgafspraken maken en bijhouden.

Voor bestaande klanten met een iPhone/iPad of Android telefoon bieden wij onze persoonlijke app aan waarmee u ook op de hoogte wordt gehouden van uw afspraak.

Download iOS AppDownload Android App

Nieuwe klant

We raden alle nieuwe klanten aan om allereerst de rubriek “veelgestelde vragen” op onze website door te lezen.

Eerste Afspraak

Nieuwe klanten kunnen gelijk na het  intake gesprek ook hun eerste behandeling reserveren.
Hiervoor kan de optie ‘intake gesprek & 1ste behandeling’ worden gereserveerd voor een half uur. Wij vragen alleen een borg van €25 als u voor het eerst een intake gesprek boekt. Deze borg wordt betaald via iDeal en zal verrekend worden bij de eerste behandeling.

Geen toegang voor kinderen onder de 16 jaar.

Afspraak Annuleren / Wijzigen

Als u reeds een boeking hebt gemaakt en u wil liever op een andere dag/tijd een afspraak maken check dan eerst of er plek is voor een nieuwe afspraak op uw gewenste dag/tijdstip. Daarna annuleert u de afspraak en kan een nieuwe worden gemaakt.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden geannuleerd. Dit kan door op de annuleringslink in uw bevestigingsmail te klikken (Alleen bij intake en eerste afspraken) of uzelf aanmelden op uw gebruikersaccount en hier uw afspraak beheren. Bij complete annulering wordt uw borg binnen 2 dagen teruggestort via iDeal.