Afspraak maken

Nieuwe klant

We raden alle nieuwe klanten aan om allereerst de rubriek “veelgestelde vragen” op onze website door te lezen om teleurstellingen bij het eerste consult te voorkomen. Bij de veelgestelde vragen leest u wat wij niet behandelen en wanneer wij niet behandelen.

Consult of consult met eerste behandeling

Nieuwe klanten kunnen in plaats van het consult dat € 25,- kost (ook als onverhoopt blijkt dat de tatoeage helaas toch onbehandelbaar blijkt) ook direct hun eerste behandeling reserveren.

Kies dan de optie “Consult & Eerste Behandeling en reserveer een half uur die € 50,- kost. Als onverhoopt blijkt dat de tatoeage helaas toch onbehandelbaar blijkt krijgt u van ons € 25,- terug. Het restant is voor onze expertise, het advies en de tijd die wij voor u vrijgehouden hebben.

Afspraak Annuleren / Wijzigen

Heb je een boeking gemaakt, maar wil je toch liever op een andere dag/tijd? Check dan eerst of er plek is voor een nieuwe afspraak op je gewenste dag/tijd. Daarna annuleer je de afspraak en maak je een nieuwe.

Afspraak annuleren? Doe dit 24 uur van tevoren. Klik op de annuleringslink in je bevestigingsmail (alleen bij intake of eerste afspraken) of meld je aan op je gebruikersaccount. Hier beheer je je afspraken. Bij complete annulering storten wij je aanbetaling binnen 2 werkdagen terug via iDeal.

Contact gegevens

010-843 16 20
Voordat je belt lees eerst de veelgestelde vragen.
info@tattoonomore.nl
www.tattoonomore.nl
Openbaar Vervoer :
Tram 7 (Halte Jericholaan)
Metrolijn A (Gerdesiaweg)
plan uw route naar onze studio
Parkeren
Betaald parkeren 1 Euro per uur

Afspraak maken

  • Download iOS App
  • Download Android App

Tattoo No More © 2021 - alle rechten voorbehouden Colofon