Over ons

Wie zijn wij

In onze moderne praktijk aan de Oudedijk 400 in Rotterdam Kralingen staan wij voor je klaar om je te adviseren over het verwijderen van je tatoeage.

Omdat wij begrijpen dat het heel spannend is en je niet zomaar over 1 nacht ijs gaat, nemen wij ruim de tijd om je goed te informeren. Je kunt alles vragen wat niet duidelijk is zodat je van te voren weet wat je kan verwachten.

Geschiedenis

Andy en Dehvyathe Xaviera ( kortweg Dex ) zijn al sinds 2001 samen. Tattoo Dex is in Rotterdam al ruim 2 decennia een begrip. Eind jaren ’90 was Dex werkzaam in de tattoo zaak van haar vader op de Pleinweg. Tegelijkertijd begonnen zij als eerste in Nederland met het weglaseren van tatoeages en werden zij daarmee de grondleggers voor dit vakgebied in Nederland.

Zij werden daarbij intensief begeleid en opgeleid door plastisch chirurg Dr. Etienne Lommen die in het ziekenhuis ook met de laser van Quanta System werkte . Daarna hebben Dex en Dr. Lommen stap voor stap alle kennis en ervaring op Andy overgedragen en hem daarna intensief begeleid.

Dex heeft in 2012 besloten te stoppen met piercen en laseren en zich alleen nog maar met haar passie bezig te houden: ontwerpen en tatoeëren. Andy richt sindsdien fulltime op het laseren. Bij hoge uitzondering, bijvoorbeeld wanneer Andy er niet is, of wanneer een vrouw niet door een man gelaserd wil worden, neemt Dex zijn agenda over.

Stichting Spijt van Tattoo

Omdat Dex en Andy veel klanten tegenkwamen die spijt hadden van hun tattoo in nek, hals, handen of het gezicht hebben zij begin 2019 de stichting Spijt van Tattoo opgezet.

Middels een campagne konden 10 deelnemers zich aanmelden die op die plekken tatoeages hebben en (waarschijnlijk daardoor) geen werk hebben. Andy, Dex en een gespecialiseerd team gaan de deelnemers behandelen en professioneel begeleiden naar werk.

De stichting gaat zich ook richten op voorlichting op middelbare scholen met de videobeelden die tijdens de behandelperiode gemaakt worden. Alles om vooral jonge mensen te waarschuwen voor de gevolgen die tatoeages in de nek, handen of het gezicht kunnen hebben.

20

Jaar totaal ervaring

10000

Klanten behandeld

700

5 sterren reviews

80000

Behandelingen gegeven

Laseren is een vak

Voor het verwijderen van tatoeages moet je specifieke kennis van verschillende disciplines hebben: diverse huidtypes, lasertechnologie en inktpigmenten. Die combinatie maakt het vak lastig terwijl het zo makkelijk lijkt.

Voor het laseren van tatoeages bestaat geen opleiding of certificaten die je kunt halen. Hierdoor is het niet alleen een “vrije markt”, maar ziet men het ook echt als een “ambacht” . En voor elk ambacht geldt: alleen door jarenlange praktijkervaring wordt je uiteindelijk expert!

In tegenstelling tot veel (huid) klinieken, schoonheidsspecialisten en zelfs kapsalons , die het verwijderen van tattoos “er gewoon bij doen”, doet Tattoo No More niets anders. Wij zijn daarmee uniek! In alle bescheidenheid durven wij te zeggen dat er in Nederland niemand is met meer kennis en ervaring in het verwijderen van tatoeages.

Tattoo No More © 2021 - alle rechten voorbehouden Colofon