Gratis tatoeage verwijderen

Een pistool op je gezicht getatoeëerd? Probeer dan maar eens werk te vinden. Andy Han helpt mensen met een uitkering door gratis hun tatoeage te verwijderen. ‘Een tatoeage is geen trui die je zomaar even uittrekt.’
Lees meer over dit artikel op de site van VNO NCW

Tatoeage gezet en nu spijt van deze keuze?

Ooit een tatoeage gezet en spijt van deze ogenschijnlijk onomkeerbare keuze? Andy Han ziet ze dagelijks voorbij komen in zijn kliniek Tattoo No More aan de Oudedijk in Kralingen.
Lees meer over dit artikel op de site van Woonstad Rotterdam

Had ik die tattoo in mijn gezicht maar nooit laten zetten

“Ik wil heel graag werken, maar door de tattoos op mijn gezicht word ik niet aangenomen. Had ik die tattoos maar nooit laten zetten”, zegt de 22-jarige Mitchell.

Wat ooit begon als een lolletje, eindigt in veel spijt. “Op mijn zeventiende liep ik voor het eerst zelfverzekerd de tattooshop binnen. Ik wist precies wat ik wilde. Bekijk en lees meer op Een Vandaag Avro Tros

Spijt van Tattoo’s?

Jongeren met tatoeages op nek, handen en armen en in het gezicht krijgen op latere leeftijd soms spijt. Weghalen kost veel geld. Lees meer over dit artikel op NRC.nl

Tattoo No More - alle rechten voorbehouden © 2020