Getekend voor het leven uitzending Shownieuws

Getekend voor het leven uitzending Jinek

Gratis tatoeage verwijderen

Een pistool op je gezicht getatoeëerd? Probeer dan maar eens werk te vinden. Andy Han helpt mensen met een uitkering door gratis hun tatoeage te verwijderen. ‘Een tatoeage is geen trui die je zomaar even uittrekt.’ Lees meer over dit artikel op de site van VNO NCW

Tatoeage gezet en nu spijt van deze keuze?

Ooit een tatoeage gezet en spijt van deze ogenschijnlijk onomkeerbare keuze? Andy Han ziet ze dagelijks voorbij komen in zijn kliniek Tattoo No More aan de Oudedijk in Kralingen. Lees meer over dit artikel op de site van Woonstad Rotterdam

Stichting SvT uitnodiging bij Jinek

Andy Han vertelt hier meer over zijn stichting Spijt van Tattoo bij de talkshow Jinek. Bekijk de video op Facebook

Had ik die tattoo in mijn gezicht maar nooit laten zetten

“Ik wil heel graag werken, maar door de tattoos op mijn gezicht word ik niet aangenomen. Had ik die tattoos maar nooit laten zetten”, zegt de 22-jarige Mitchell. Wat ooit begon als een lolletje, eindigt in veel spijt. “Op mijn zeventiende liep ik voor het eerst zelfverzekerd de tattooshop binnen. Ik wist precies wat ik […]

Spijt van Tattoo’s?

Jongeren met tatoeages op nek, handen en armen en in het gezicht krijgen op latere leeftijd soms spijt. Weghalen kost veel geld. Lees meer over dit artikel op NRC.nl

Te jong voor een biertje, dan ook te jong voor een tattoo..

Ik was 16 jaar begin jaren 70 en wilde stoer meedoen met de jongens op Katendrecht, dus nam ik ook een tattoo. Een roos met papa en mama op mijn onderarm. Wat heb ik daar een spijt van gehad. Heb lang met een pleister erop gelopen. Meer lezen op de telegraaf

Tattoo No More © 2021 - alle rechten voorbehouden Colofon